Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/seohack/domains/seo-hacker.ir/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 115

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/seohack/domains/seo-hacker.ir/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 115
راهنمای سئو در طراحی سایت فروشگاهی - سئو هکر
ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

اگر می خواهید ترافیک و فروش بیشتری برای وبسایت فروشگاهی خود دریافت کنید، اولین گام برای شما، اجرای سئو داخلی در هنگام طراحی سایت فروشگاهیست. مقاله ها و آموزش های بسیاری در سطح وب وجود دارند که محور موضوعات آن ها سئو می باشد، اما تعداد کمی از آن ها به نیازهای کارآفرینان فروشگاهی توجه می کنند. برای همین تصمیم گرفتیم در این مقاله به صورت تخصصی به موضوع سئو داخلی برای سایت های فروشگاهی بپردازیم. پس اگر فروشگاه آنلاین خود را هنوز راه اندازی نکرده اید، قبل از هر اقدامی مطالعه این مقاله را به شما پیشنهاد میکنیم و اگر هم فروشگاه شما راه اندازی شده است، مطالعه این مقاله به شما کمک میکند نقاط ضعف خود را پیدا کنید.

خواندن این مقاله به چه افرادی توصیه می شود:

1. طراحان فروشگاه های اینترنتی

2. افرادی که درصدد راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی هستند

3. صاحبان فروشگاه های اینرتنتی

4. مشاوران سئو تازه کار

سئو سایت فروشگاهی چیست؟

سئو سایت فروشگاهی به قابل رویت کردن فروشگاه آنلاین در صفحه نتایج موتور جستجو اشاره دارد. هنگامی که مردم در جستجوی محصولی که برای فروش گذاشته اید هستند، می خواهید تا جای ممکن افزایش رتبه گوگل داشته و ترافیک را افزایش دهید. شما می توانید از تبلیغات کلیکی گوگل ادوردز هم ترافیک دریافت کنید، اما هزینه های سئو مقرون بصرفه تر می باشند. همچنین طبق بررسی هایی که انجام شده، کاربران به نتایج ارگانیک بیشتر اعتماد دارند تا نتایج پولی!

سئو فروشگاه اینترنتی معمولاً شامل بهینه سازی عنوان ها، توصیف محصولات، داده های اضافی، ساختار لینک درونی و ساختار جهت یابی برای جستجو و تجربه کاربر می باشد. هر محصولی که می فروشید باید یک صفحه مشخص داشته باشد که برای دریافت ترافیک از موتورهای جستجو طراحی شده است. به هر حال، شما نباید صفحات ثابتی که در مورد محصولات نمی باشند را نادیده بگیرید از جمله:

صفحه اصلی سایت صفحه پرسش و پاسخ صفحه وبلاگ صفحه تماس

یک لیست از کلمات کلیدی برای این صفحات تهیه کنید. ابزارهایی مانند KWfinder جستجوی کلمات کلیدی دنباله دار و مشابه را آسان تر می کنند و کلماتی معنادار و مرتبط پیدا می کنند.

چرا سئو برای سایت فروشگاهی استفاده می شود؟

هنگامی که مشتریان به ارائه خدمات و یا یک محصول احتیاج دارند چه کاری انجام می دهند؟ اکثر آن ها در گوگل جستجو می کنند و به دنبال گزینه ها، راهکارها، مقایسه ها و سایر اطلاعات برای انجام یک تصمیم گیری درست می گردند. اگر وبسایت شما در صفحه نتایج موتور جستجو دیده نشود، مشتریان علاقه مند به سایت فروشگاهی را از دست خواهید داد. محصولات شما فضایی از وب را به خود اختصاص داده اند اما آیا می توان آن ها را یافت؟

بر این اساس سئو سایت فروشگاهی مورد توجه قرار می گیرد زیرا بدون اینکه نیاز به پرداخت پول برای تبلیغات داشته باشید، شما را به مخاطبان هدف نزدیک می کند. هنگامی که افراد مختلف را به سایت خود دعوت می کنید می توانید آن ها را با محصولات با کیفیت و فراخوان های تشویق کننده خوشحال کنید. درست است که گوگل می گوید برای کاربر کار کنید ولی اگر وبسایت خود را تنها برای مردم بهینه سازی کنید، به کمپانی خود ضرر زده اید! سئو برای تجارت الکترونیک به پایه و اساس دستیابی به مشتریان جدید اشاره می کند.

چگونه می توان استراتژی سئو سایت فروشگاهی را بهبود بخشید؟

به نظر می رسد سئو سایت فروشگاهی یک کار بزرگ باشد خصوصاً اگر وبسایتی با هزاران محصول داشته اید. بله، اینکار زمان بر است اما با یک استراتژی نیرومند می توانید سرعت کار را بالا ببرید.

اولویت بندی صفحات

کدام یک از صفحات سایت شما ترافیک بیشتری دریافت می کنند؟ با آن ها شروع کنید. علاوه بر آن، اگر می خواهید مردم بر روی یک محصول خاص تمرکز کنند، ابتدا برای آن محصول کار بهینه سازی را انجام دهید.

بررسی رقبا

استراتژی سئو سایت فروشگاهی شما باید برای برتر بودن از رقبا طراحی شده باشد. به بهترین سایت های رقیب نگاهی بیندازید و کارهای صورت گرفته برای بهینه سازی آن ها را بررسی کنید. برای بهبود سایت خود راهکارهای آن ها را شناسایی کنید.

پیگیری بهینه سازی نرخ تبدیل

در این مورد در ادامه صحبت خواهیم کرد.

ایجاد یک گزارش کار

سئو نیازهایی دارد که باید توسط شما تامین گردد. انتخاب کلمات کلیدی، افزودن متاتگ های سئو، نام گذاری دقیق تصاویر، افزودن متن جایگزین تصویر و یکپارچه سازی کلمات کلیدی که همه در این دسته بندی قرار می گیرند.

چک لیست سئو سایت فروشگاهی

1. بهترین تمرینات برای استراتژی سئو سایت فروشگاهی

بیایید به بهترین راهکارها برای بهینه سازی سایت های فروشگاهی که کمتر به آن ها می پردازند نگاهی بیندازیم. اگر می خواهید مردم محصولات شما را راحت تر پیدا کنند، به یک استراتژی سئو و بررسی هر آیتم به منظور موثرتر کردن آن استراتژی نیاز دارید.

استفاده صحیح از کلمات کلیدی

بله، کلمات کلیدی همچنان مهم هستند. شما نمی خواهید عنوان ها و توضیحات محصولات خود را با این کلمات کلیدی زیاد کنید اما آن ها باید ارائه شوند. کلمه کلیدی اصلی را در عنوان، زیر عنوان، توضیحات، متاتگ توضیحات و متن جایگیزین تصویر قید کنید. کلمات کلیدی LSI را نیز استفاده کنید. آن ها کلمات کلیدی مرتبط هستند که به گوگل کمک می کنند تا صفحه شما را بهتر درک کند.

آنالیز حجم جستجوی کلمات کلیدی، CPC و مقصود کاربر

قبل از اینکه از یک کلمه کلیدی استفاده کنید کمی در مورد آن تحقیق کنید. اینکه چند بار مردم آن را جستجو می کنند (حجم جستجوی کلمه کلیدی)، چقدر در فضای تبلیغات پولی مورد رقابت قرار می گیرد (هزینه به ازای هر کلیک) و وقتی مردم از آن کلمه استفاده می کنند به دنبال چه هستند بسیار حائز اهمیت است. حجم جستجو به شما نشان می دهد که یک کلمه کلیدی خاص تا چه حد مورد علاقه افراد قرار می گیرد. حجم بالای جستجو حاکی از عمومیت آن کلمه است و بدین معنی است که شما جستجوهای بسیار فعالی برای آن کلمه کلیدی دریافت خواهید کرد.

CPC یا هزینه به ازای هر کلیک به شما می گوید که وقتی مردم بر اساس یک کلمه کلیدی خاص تبلیغات خریداری می کنند، بابت هر کلیک چقدر هزینه پرداخت می نمایند. CPC بالا رقابت زیاد را نشان می دهد. اگر کلمه کلیدی هدف شما به شدت رقابتی است، سعی کنید کلمات دنباله دار جایگیزین آن کنید.

در نهایت، هدف کاربر نشان می دهد که وقتی مردم یک کلمه کلیدی خاص را در نوار جستجوی گوگل وارد می کنند به دنبال چه چیزی هستند. برای مثال یک نفر کلمه “دوش” را تایپ کرده، سپس دکمه Enter را وارد می کند. آیا این فرد به دنبال اطلاعات لازم در خصوص نصب دوش، تعمیر دوش، سردوش سوبان! و .. است؟ اگر نمی توانید مقصود کاربر را از یک کلمه کلیدی تشخیص دهید، برای شفاف سازی بیشتر کلمات دیگری به نوار جستجو اضافه کنید.

تحقیق در مورد رقبا

وقتی نشانه ای از اینکه کجا باید بهینه سازی داخلی سایت فروشگاهی خود را شروع کنید ندارید، رقبای شما بهترین نشانه هستند. رقبای بزرگ مسلماً در گذشته وب سایت های خود را بهینه سازی کرده اند و شما می توانید بسیاری از رازهای آن ها را در مورد وبسایتشان متوجه شوید.  کلمات کلیدی تنها چیزی هستند که شما باید بر آن ها تمرکز کنید. شما باید کلمات کلیدی موجود در صفحات اصلی را همانند صفحات برتر محصولات آنالیز کنید.

چگونه می توانید تشخیص دهید که یک وب سایت برای یک کلید واژه خاص بهینه سازی شده است؟ با استفاده از ابزارهایی مانند Moz browser extension می توانید عنوان و توضیحات سئویی که رقبای شما در برچسب های عنوان خود به کار برده اند را ببینید. علاوه بر آن می توانید از ابزارهایی مانند SEMrush و alexa برای مشاهده کلمات کلیدی که رقبای شما در جستجوی پولی و جستجوی ارگانیک با آن ها رتبه گرفته اند استفاده کنید.

نکته : تحقیق خود را در مورد کلمات کلیدی متوقف نکنید. صفحه فرود یا لندینگ پیج رقبای خود را چک کنید تا ببینید آنها چگونه از کلمات کلیدی خاص برای بهینه سازی آن صفحات استفاده نموده اند.

2. تمرکز بر سئو صفحه اصلی

صفحه اصلی جایی است که اکثر کسب و کارها انرژی و بودجه خود را به سئو آن اختصاص می دهند. هر چند این صفحه یکی از مهم ترین صفحات سایت برای بهینه سازی محسوب می شود، اما دقت داشته باشید که تنها صفحه ای نیست که می توان بر روی آن تمرکز نمود! آنچه را که باید در خصوص صفحه اصلی بهینه سازی کنید شامل موارد زیر می باشند:

تگ عنوان صفحه اصلی

تگ عنوان یکی از مهم ترین المان های سئو داخلی است و باید شامل نام تجاری به همراه کلمه کلیدی اصلی که مد نظر شماست باشد. شما باید این تگ عنوان را با کمتر از 70 کاراکتر و به روشی که برای جستجوکنندگان کاربردی باشد بنویسید، به نحوی که آن ها این تگ را در نتایج جستجو ببینند.

توضیحات متا صفحه اصلی

هر چند این فاکتور به اندازه رتبه بندی کلمات کلیدی مهم نیست اما یک توضیح 160 کاراکتری از کسب و کار شماست که در نتایج جستجو، زیر تگ عنوان نمایش داده می شود. توضیحات متا را به گونه ای بنویسید که مردم را برای بازدید وبسایت شما ترغیب نماید.

محتوای صفحه اصلی

محتوای صفحه اصلی باید به صورت واضح و شفاف به بازدیدکنندگان کمک کند تا چیزهای بیشتری در مورد کسب و کار و محصولات شما یاد بگیرند. از ارائه اطلاعات اضافی برای بازدیدکنندگان بپرهیزید. برجسته نشان دادن محصولات برتر در صفحه اصلی و پیشنهاد فروش منحصر بفرد خود را فراموش نکنید.

نکته: صفحات اصلی شلوغ نه تنها بازدیدکنندگان بلکه موتورهای جستجو را نیز سردرگم می کند. برای مثال، ممکن است محصولات خود را در دسته بندی های مختلف بفروشید. در این صورت گوگل برای تشخیص اینکه چه چیزی فروخته اید و چه کسانی هدف شما هستند تقلا می کند، از این رو در مورد آنچه که سایت شما ارائه می دهد خاص باشید!

3. معماری سایت خود را ساده کنید

هنگامی که محصولات و دسته بندی ها را به فروشگاه خود اضافه می کنید، به خاطر بیاورید که معماری سایت نقش بسیار مهمی در بهینه سازی جستجو ایفا می کند. شما می خواهید یک سلسه مراتب مشخص از جهت یابی از صفحه اصلی گرفته تا دسته بندی های محصول در اختیار داشته باشید. ربات های موتور جستجو با توجه به ساختار دقیق لینک سازی داخلی که دنبال کردن آن آسان است صفحات و محصولات وبسایت شما را کشف خواهند نمود. قانونی که برای بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو وجود دارد این است که مردم بتوانند تنها با سه کلیک به هر چیزی که می خواهند دست یابند. در صفحه اصلی، آنها باید بتوانند حداکثر سه کلیک برای دستیابی به هر محصول در سایت داشته باشند.

لینک سازی داخلی

لینک های داخلی دو هدف اصلی را در بر می گیرند:

ارتقاء سئو سایت فروشگاهی با نشان دادن اینکه چگونه صفحات به یکدیگر مرتبط هستند افزایش زمان توقف در سایت با تشویق بازدیدکنندگان برای کاوش بیشتر در سایت

نکته : لینک زدن به محصولات مرتبط یا مقالات غنی از اطلاعات به ارتقاء سئو سایت فروشگاهی کمک می کند و بازدیدکنندگان را برای کاوش در سایت شما ترغیب می نماید.

4. صفحات محصولات را بهینه سازی کنید

صفحه محصولات برای کسب و کا شما بسیار حائز اهمیت می باشد، از این رو باید بخش اعظم انرژی خود را برای بهینه سازی آن صرف کنید. اکثر صاحبین فروشگاه ها به راحتی چند خط در مورد هر محصول می نویسند و  ضمیمه آن عکس یا فیلم قرار می دهند. شما به اطلاعات بیشتری در صفحات محصول خود نیاز دارید تا گوگل بتواند آن ها را پیدا کند. در ذیل به موارد مهمی پرداخته شده که شما باید آن ها را در نظر بگیرید:

نام محصول

نام محصول شما بسیار حایز اهمیت می باشد. در اکثر موارد ممکن است این نام در عنوان سئو و URL صفحه محصول شما استفاده شود. دلیل اینکه شما یک اصطلاح رایج یا عبارتی کلیدی به محصولات خود اضافه می کنید همین امر می باشد. برای مثال، اگر  کت و شلوار می فروشید باید کت و شلوار و یا کت را در نام محصول قید کنید. با این روش، کلمه کلیدی با عنوان سئو و URL خاتمه می یابد. با انجام اینکار وقتی مردم در فیسبوک یا پینترست محصول شما را به اشتراک می گذارند، آن کلمه کلیدی در عنوان پستی قرار گرفته که به اشتراک گذاشته شده است!

بهینه سازی تصویر

تصاویر مهم ترین بخش صفحه محصولات شما می باشند. آیا شما تمایل به خرید محصول از سایتی که تمام ابعاد آن محصول را بررسی نموده دارید یا علاقمند به خرید از سایتی هستید که هیچ عکسی برای محصول قرار نداده و یا  اگر هم قرار داده آن تصویر کوچک است؟ نه تنها تصاویر برای مشتریان شما بسیار مهم هستند بلکه برای بهینه سازی جستجو نیز حائز اهمیت می باشند. برای بهینه سازی تصاویر برای جستجو با نام فایل شروع کنید. عکس هایی که نام  IMG0010.jpg دارند را به صفحات محصول اضافه نکنید. به جای اینکار، از نام محصول و کلمه کلیدی اصلی مانند eastcoast-skinny-jeans.jpg استفاده نمائید. اگر تصاویر جایگزین برای محصول خود دارید، کلمات کلیدی که مردم هنگام جستجوی آن تصاویر در جستجو استفاده می کنند را به کار ببرید.

همچنین، هنگامی که عکس های خود را به صفحه محصولات اضافه می کنید، نام محصول و کلمه کلیدی را برای آن تصویر در متن ALT وارد کنید. با اینکار چه نتیجه ای حاصل می شود؟ هم اکنون تصاویر شما شانس این را دارند که در جستجوی تصاویر گوگل و یا در صفحه اصلی نتایج جستجو به عنوان بخشی از رسانه در حال نمایش ظاهر شوند. با توجه به اهمیت این مسئله حتما توصیه میکنیم که مقاله بهینه سازی تصاویر را مطالعه نمایید.

ویدئو

هنگامی که به صفحه محصول خود ویدئو اضافه می کنید مشتریان اطمینان خاطر بیشتری در مورد خرید پیدا خواهند کرد. این ویدئو می تواند شامل اطلاعات اساسی در مورد محصول شما باشد، ویدئوهایی که در مورد مصرف محصول و نتیجه حاصل از کاربرد آن هستند و یا حاکی از قدردانی و رضایت مشتریان از مصرف آن محصول می باشند.

انتشار این ویدئوها در شبکه هایی مانند یوتیوب و آپارات بهترین روش برای جذب و آموزش مشتریان بالقوه محصول مورد نظر می باشد. ویدئوهای آموزشی خلاقانه می توانند به مردم نشان دهند که چگونه می توان چیزهای خارق العاده با ترکیب محصولات شما خلق کرد. هنگامی که این ایده به ذهن آن ها خطور کرد، آن ها تمایل بیشتری برای خرید محصولات مرتبط پیدا خواهند کرد.

بازخورد مشتری

بازخورد های مشتریان یکی دیگر از روش های افزایش اطمینان مشتری به محصول شماست. اگر محصول شما ایده آل است به مشتری اجازه اینکار را بدهید. بازخورد های نامناسب جندان بد نیستند. در مورد این فکر کنید: اگر شما یک محصول گران قیمت دارید که بازخوردهای خوبی داشته، در مقابل یک محصول ارزان قیمت با بازخوردهای معمولی دارید، مسلماً خواهید دید که افراد آیتمی که قیمت بالاتری دارد را انتخاب می کنند، در نتیجه فروش شما بالاتر خواهد رفت!

پاسخ به سوالات متداول

آیا مردم در مورد محصولات شما سوال می پرسند؟ مسلماً جواب مثبت است. داشتن محتوای FAQ در صفحه محصولات برای تبدیل بازدیدکنندگان به مشتری بسیار موثر است. اگر مشتریان سوالی داشته باشند که شما نمی توانید به آن پاسخ دهید، آن ها جای دیگری می روند تا پاسخ خود را پیدا کنند و از منبعی خرید خواهند نمود که پاسخگوی سوالات آن ها باشد. داشتن یک صفحه حاوی پاسخ سوالات متداول در وبسایت ایده ای مناسب است. پاسخ دادن به سوالات اصلی در مورد امنیت سایت، خرید و خدمات اطمینان خاطر مشتریان را بالا برده و منجر به خرید بیشتر می گردد.

5. استفاده از طراحی واکنشگرااین روزها مردم خریدهای خود را بیشتر از طریق موبایل انجام می دهند. استفاده از طراحی ریسپانسیو برای وبسایت فروشگاهی نه تنها منجر به تجربه ای بهتر برای کاربر خواهد شد بلکه نتایج جستجو را نیز افزایش می دهد. ایندکس اولیه موبایل گوگل از محبوبت موبایل به عنوان سیگنال رتبه بندی استفاده می کند!6. افزایش سرعت بارگذاری صفحهسرعت بارگذاری صفحه یک سیگنال رتبه بندی هم برای دسکتاپ و هم برای موبایل محسوب می شود. هر چه صفحات شما سریعتر بارگذاری شوند، گوگل شما را بهتر رتبه بندی می کند.چگونه سرعت بارگذاری صفحه را کاهش دهیم؟تا جای ممکن بر روی کاهنده های سرعت به عنوان المان های غیرضروری صفحه تمرکز کنید. برای مثال، یک تصویر پس زمینه بزرگ که با یک ستون سفید پوشیده شده غیرضروری می باشد. هر نوع پلاگین یا تبلغاتی که به کسب و کار شما مربوط نمی شود را حذف کنید.هر چه تصویر شما بزرگ تر باشد، مرورگر زمان بیشتری صرف بارگذاری آن می کند. اگر سایز تصویر را از 1000×1000 پیکسل به 500×500 پیکسل کاهش دهید، بار عکس نصف می شود. همچنین می توانید تصاویر را با استفاده از Adobe Photoshop با کیفیت پایین JPG ذخیره نمائید. تنها بر روی “File” و “Save as…” کلیک کنید.شما گزینه ای دارید که می توانید با استفاده از آن تصویر را به عنوان JPG با کیفیتی بین صفر تا 12 ذخیره کنید.تنها با حرکت نوک پیکان از 12 به 8 می توانید سایز فایل را کاهش دهید. در این مورد، تصویر از 125K به 82.4K می رسد.7. برای سئو سایت فروشگاهی بک لینک ایجاد کنیدبک لینک ها یکی دیگر از سیگنال های رتبه بندی هستند که برای تعیین مکان ارتباط صفحه با SERP مورد استفاده قرار می گیرند. هر چه بیشتر از سایت های باکیفیت بک لینک بگیرید، سایت شما قدرتمندتر خواهد شد. ساخت بک لینک برای سایت های فروشگاهی کار سختی نیست. گذاشتن پست میهمان در وبلاگ هایی که به کسب و کار شما مرتبط هستند بسیار راحت است و بهترین راه برای ساخت لینک می باشد. به آسانی به مدیران وبلاگ های مورد علاقه خود ایمیل ارسال کنید و به آن ها ایده هایی برای پست های میهمان قوی پیشنهاد دهید.بهترین ابزارهای سئو سایت فروشگاهی

اگر می خواهید استراتژی سئو سایت فروشگاهی شما کارآمد باشد به ابزارهای مناسب احتیاج دارید. مواردی که در زیر ارائه شده اند، مفیدترین وبسایت ها برای یافتن راه حل های مناسب به منظور ارتقاء سئو داخلی و خارجی برای دیده شدن توسط موتورهای جستجو می باشند.

Ubersuggest

این سایت یکی از بهترین ابزارها برای تفکیک بهترین کلمات کلیدی برای سایت فروشگاهی و یافتن کلمات کلیدی مرتبط به منظور ارتقاء رتبه بندی می باشد و به راحتی در کلمه کلیدی مرتبط با محصول مورد نظر شما تایپ می شود. این ابزار منابع مختلف وب را برای یافتن اطلاعات مربوط به کلمات کلیدی مرتبط،  CPC، حجم جستجو و … بررسی می کند.

Ahrefs

از Ahrefs به منظور بهینه سازی و پیگیری استراتژی سئو فروشگاهی استفاده کنید. این سایت برای یافتن بک لینک به سایت شما و سایت های رقبا بسیار عالی است. اگر فردی به سایت رقیب شما لینک زده باشد، شما می توانید با ارسال ایمیل به آن شخص و ایجاد یک گزارش، یک لینک برای سایت خود بدست آورید. به وی پیشنهاد دهید که به سایت او لینک خواهید زد، سپس یکی از باکیفیت ترین پست ها که مخاطبان آن ها ممکن است به آن علاقمند باشند را به وی پیشنهاد دهید.

ScreamingFrog

این ابزار برای یافتن مشکلات موجود در سایت از قبیل لینک های شکسته، از دست رفتن توصیفات متا و تکرار محتوا بسیار ایده آل است. هنگامی که به این مشکلات پی بردید، ریدایرکت ایجاد کنید یا محتوای از دست رفته را اضافه نمائید تا توسط موتورهای جستجوی گوگل جریمه نشوید. نسخه رایگان، ابزارهای مفید بسیاری را پیشنهاد می دهد اما اگر وبسایت بیشتر از 500 لینک داشته باشد، باید به نسخه بالاتر ارتقاء دهید.

MOZ

MOZ یکی از بهترین ابزارهای یافتن کلمات کلیدی، یافتن فرصت های لینک سازی و آنالیز معیارهای صفحه رقیب می باشد. نسخه های رایگان و پولی این ابزار موجود هستند، شما باید ببینید برای تقویت کمپین سئو سایت فروشگاهی خود به کدام نسخه نیاز دارید.

چرا باید سئو را با بهینه سازی نرخ تبدیل ترکیب کنید؟

در بالا به طور مختصر به CRO یا بهینه سازی نرخ تبدیل پرداخته شد، اما نرخ تبدیل چه ارتباطی با سئو دارد؟ سئو و CRO دو مرحله هستند که مشتری باید به واسطه آن ها محصولات سایت فروشگاهی شما را خریداری کنند. اگر مردم نتوانند سایت شما را پیدا کنند(مرحله سئو)، نمی توانند پیشنهادات فروش ویژه شما را ببینند. همچنین اگر سایت شما برای تبدیل بهینه سازی نشده باشد، تمام بازدیدکنندگان در جهان نمی توانند از شما خرید کنند(مرحله نرخ تبدیل). ترکیب سئو با CRO، مجموعه ای از استراتژی های قدرتمند در اختیار شما قرار می دهد که می توانید با استفاده از آن ها فروش ایجاد کنید. سایت فروشگاهی روز به روز وارد رقابت بیشتری می شود، از این رو شما به راهکارهایی نیاز دارید که افراد بیشتری را به سایت خود و قیف فروش جذب کنید. اینکار را با آنالیز دقیق سایت خود با استفاده از هیت مپ (نقشه حرارتی)، اسکرول مپ و … شروع کنید. ببینید مردم چقدر درگیر سایت شما می شوند و هر صفحه را برای تبدیل ها بهینه سازی کنید. هر چقدر بیشتر سئو را ارتقاء دهید، ترافیک پایدار بیشتری تولید کرده و درصد بیشتری از آن را تبدیل خواهید نمود.

نتیجه گیری

اکثر صاحبین کسب و کارهای فروشگاهی آنلاین می خواهند مستقیماً نرخ تبدیل را افزایش دهند. این طرز فکر درست است اما شما یک گام جلوتر هستید. قبل از اینکه مردم را به سمت پیشنهادات خود تبدیل کنید باید آن ها را وارد سایت خود کنید. اگر با سئو سایت فروشگاهی شروع کنید موفق خواهید شد. بیائید به چک لیستی که برای سئو سایت فروشگاهی ارائه داده ایم دوباره نگاهی بیندازیم:

انتخاب مناسب کلمات کلیدی تحقیق در مورد رقبا تمرکز بر سئو صفحه اصلی ساده بودن معماری سایت بهینه سازی صفحه محصولات استفاده از طراحی ریسپانسیو افزایش سرعت بارگذاری سایت تولید بک لینک

اگر این مراحل را طی کنید، سایت فروشگاهی شما در موتورهای جستجو بهتر رتبه خواهد گرفت و چشم اندازهای بیشتری برای بهینه سازی نرخ تبدیل ایجاد خواهد نمود.

5/5 ( 1 نظر )